4.3 FAQ

Hur snabbt får jag svar på en förfrågan?

Det är vanligt att du får svar från leverantörer på några timmar. I snitt svarar leverantörerna på 12 timmar. Vill du ha ett snabbt svar kan du skriva ett Meddelande till leverantören med informationen om att det är bråttom med besked. Meddelande hittar du under fliken Meddelande i navigationsfältet.

Hur länge gäller en offert? Är offerten bindande?

Offerten är bindande under offertens giltighetstid som leverantören alltid måste fylla i. Du hittar denna information, tillsamman med leverantörens övriga bokningsvillkor, inne i offerten.

Hur kommunicerar jag med leverantören?

Du kommunicerar med levernatören under fliken Meddelanden i naviationsfältet. Här kan du välja vilken leverantör du vill skriva till, samt bifoga filer.

Hur vet jag att jag får bästa pris?

I Event Logic får alla leverantörer du väljer att skicka offerter till en möjlighet att ge dig den bästa offerten de har möjlighet att ge dig för det upplägg du valt. Eftersom du kan skicka offertförfrågningar till upp till fyra leverantörer i taget per innehåll som är direkt jämförbara har du en unik möjlighet att jämföra leverantörernas erbjudanden mot varandra.

För att försäkra dig om att du får det bästa priset du kan få, föreslår vi att du förhandlar. Du kan ifrågasätta, kommunicera och be om en reviderad offert genom att gå till Meddelanden i navigationsfältet, eller trycka på Skriv ett meddelande till leverantören inne i offerten.