Be om offerter

Du kan välja upp till fyra leverantörer åt gången! När du hittat och valt dina leverantörer så trycker du på Förhandsgranska och skicka.

Då kommer du till en översikt över din offert. Om delarna du vill ha med i din offert inte stämmer så kan det vara så att du råkat lägga några delar i fel innehåll. Du läsa mer om delar och innehåll i Hur du bygger ditt event.

Om offerten innehåller det du tänkt dig, och du är nöjd med dina leverantörer, trycker du på Be om offert.

Om du istället vill spara leverantörerna du valt, men skicka ut offerten lite senare trycker du på Spara och skicka senare.