Dela budget

När du fått in flera offerter kan du enkelt jämföra dem mot varandra, både per del i offerten, totalsumman och pris per deltagare.

All information sammanställs under Budget i eventets Navigationsmeny.

Detta underlag kan du även dela med t.ex. en beslutsfattande chef genom att trycka på Dela beslutsunderlag.
Här kan du välja att maila till de du vill dela offertjämförelsen med. Fyll bara i personens mailadress och klicka på Skicka. Du kan skicka till flera olika personer genom att fylla i mailadresserna en åt gången och klicka på Skicka. Alternativt skapar du en publik länk som du kan delas med flera personer på samma gång. Alla som har tillgång till länken når sidan med budgetunderlaget.

I budgetunderlaget syns schemat, en kort presentation av dina tillagda leverantörer och jämförelser av offerterna.

Förutom att jämföra offerterna i respektive innehåll kan du också jämföra olika kombinationer av offerter från olika innehåll genom att klicka i de leverantörer som du vill se pris för. Du kan t.ex. se vad kostnaden per person blir för ett specifikt hotell med olika varianter av bussleverantörer.

Det finns ytterligare ett alternativ för att se eller dela budgetunderlag och det är att ta ut en tabell med sammanställning av offerten genom att välja Exportera som PDF. Då får du bara ut information om priserna i en PDF som du kan ladda ner och skicka till andra.