Hur du tacka nej till en offert eller offertförfrågan

När du bokar en leverantör cancelleras offerter från andra leverantörer automatiskt, och leverantörerna får ett meddelande att du tyvärr valt ett annat alternativ denna gång.
För andra alternativ se här nedan hur du gör!

Cancellera och ta bort förfrågan som ligger ute för offert

1. Tryck på de tre små prickarna vid offerten
  2. Tryck på Visa offert
  3. Tryck på Cancellera förfrågan högst upp till höger
  4. Vill du även ta bort förfrågan trycker du på Ta bort förfrågan allra högst upp till höger i rutan för offerten. Du kan även trycka på de tre små prickarna bredvid den cancellerade offerten och välja Ta bort. Du kan då välja att skicka en ny förfrågan till en annan leverantör

Cancellera en förfrågan där du fått in offerter

1. Tryck på visa offert
  2. Tryck på pilen bredvid Boka högst upp till höger
  3. Tryck på Cancellera förfrågan
  4. Vill du även ta bort förfrågan trycker du på Ta bort förfrågan allra högst upp till höger i rutan för offerten. Du kan även trycka på de tre små prickarna bredvid den cancellerade offerten och välja Ta bort. Du kan då välja att skicka en ny förfrågan till en annan leverantör

Oavsett i vilket skede du cancellerar offertförfrågan får leverantören ett meddelande att du tyvärr valt att cancellera förfrågan.

Vill du även ta bort förfrågan trycker du på Ta bort förfrågan allra högst upp till höger i rutan för offerten. Du kan även trycka på de tre små prickarna bredvid den cancellerade offerten och välja Ta bort. Du kan då välja att skicka en ny förfrågan till en annan leverantör

Ha för vana att cancellera offerter du inte är intresserad av. Dessa tar plats från att du ska kunna ha fler offertförfrågningar ute, du kan bara ha upp till fyra offertförfrågningar igång samtidigt. Vill du ta bort en leverantör cancellerar du den förfrågan, och trycker på Ta bort och skicka till ny leverantör.