Boknings- och offertvillkor

Villkoren för lång tid offerten är giltig samt hur lång tid innan eventet du får avboka utan kostnad fyller leverantören i varje gång de fyller i en offert i Event Logic.

Du hittar dem enkelt inne i din offert:

1. Tryck på Visa offert, eller de tre små prickarna vid leverantörens namn
  2. Sedan finns offertvillkoren högst upp på sidan.
  3. Tryck på knappen Bokningsvillkor om du vill se leverantörens övriga villkor för bokningen.

Dessa villkor fyller leverantören i varje gång de fyller i en offert. För att du inte skall glömma att boka av i tid om det skulle vara aktuellt får du ett mail från Event Logic när datumet för sista kostnadsfria avbokningsdatumet närmar sig för en bokning.