Finns inte en leverantör du vill ha offert från?

I Event Logic finns de flesta leverantörer inlagda för dig att välja bland. Skulle du mot förmodan ändå inte hitta en leverantör du vill skicka en offertförfrågan till kan du göra det ändå enkelt skicka en offertförfrågan till dem:

1. Tryck på Välj leverantörer
  2. Tryck på Lägg till leverantör via epost.

Vips har du bett leverantören om en offert som är upplagt på samma överskådliga och jämförbara sätt som de andra offerterna du får in.

Hittar du en leverantör som inte finns med i Event Logic får du även gärna maila oss på support@eventlogic.se och informera oss om vilken leverantör du saknar. Då lägger vi till den i vår databas på ett klick 🙂