Förhandla som ett proffs med Event Logic!

Vi på Event Logic har lång erfarenhet av eventplanering! Event Logics VD, Eric Windzer, är en riktig stjärna på att förhandla och vi har samlat hans bästa tips för hur du kan förhandla till dig det bästa priset för din bokning, så du har pengar över till annat:

 • Fråga alltid fler än en leverantör!
  Även när du vet var du skulle vilja ha din bokning – ta alltid för vana att få in flera offerter! Ett effektivt knep för att få det bästa möjliga priset är att ställa leverantörernas offerter mot varandra! Vi vill gärna vara hos er men har fått det här priset av den andra leverantören, kan ni matcha det? 
 • Ge egna förslag!
  Ibland kan det vara lättare för leverantörerna att ta ställning om du kommer med konkreta förslag på prisjusteringar. Vi rekommenderar därför att du ger 2-4 förslag på poster där ni vill att de sänker priset och också anger hur mycket du önskar att de kommer ner i pris.
 • Var ärlig med vad ni kan spendera
  Ärlighet varar längst. Det gäller även i eventbranschen! Ibland är det enklast att helt enkelt säga som det är. Har ni en tight budget? Säg vad ni kan lägga per person för just det här eventet så har leverantören chans att bemöta det i sin offert till er.
 • Var tuff och sålla bort alternativ som inte är rimliga
  Även om ni jättegärna vill vara på det nyrenoverade hippa hotellet mitt i stan så kanske inte det är rimligt inom den budget ni har per person. Så var realistiskt när ni skickar ut förfrågningar och slösa inte tid på anläggningar där ni ändå inte kommer kunna vara.

Chatta med oss om ni har frågor eller funderingar kring hur ni går tillväga för att ifrågasätta ett pris, kommunicera med leverantören eller fråga fler leverantörer i Event Logic! Vi kan alltid hjälpa dig tips och idéer för hur du går tillväga för att få det bästa tänkbara priset för din bokning 🙌

Läs hur du förhandlar lätt och smidigt i Event Logic här.

Stäng meny