Gör din bokning!

När du fått in offerter från en leverantör, jämfört priserna och kanske delat beslutsunderlag är det dags att boka ditt event.

Detta gör du enkelt genom att trycka på knappen boka direkt, eller genom att trycka upp offerten och trycka på Boka högst upp till höger.

När du bokat ditt event får leverantören direkt ett meddelande om att detta, och du kan luta dig tillbaka med vetskapen att din bokning är klar.

Första gången du bokar i Event Logic fyller du i dina faktureringsuppgifter. Dessa sparas till alla dina framtida bokningar.