Ändringar i logi

Du kan göra ändringar i logi en natt i taget eller för alla nätter samtidigt.

En natt i taget

För att få upp ändringsrutan för logi trycker du på logisektionen i ditt schema. Här kan du ändra hur många enkel- och dubbelrum du behöver. Du kan även ta bort en av rumstyperna genom att trycka på den lilla papperskorgen, eller lägga till en rumstyp. Tryck sedan på Spara och stäng.

Ändringar alla nätter samtidigt

Om du vill ändra alla nätter samtidigt till samma värden så trycker du upp ändringsrutan för logi. Sedan väljer du Ändra logi för samtliga dagar. Du får då upp en ändringsbar loginatt, medan de andra är gråmarkerade. När du ändrar den natten så kommer de andra loginätterna att ändras till samma värde. Tryck sedan på Spara och stäng.