Skapa en egen eventmall

I Event Logic finns färdiga eventmallar som utgår från några av de vanligaste mötes- och konferensuppläggen som bokas idag. Mallarna hittar du i Eventguiden när du skapar ett event.

Vill du kopiera ett event du gjort själv och göra en egen eventmall är det lätt att göra!

1. Skapa mallen genom att gå in på eventet du vill kopiera
  2. Tryck på Kugghjulet i Navigationsfältet.
  3. Tryck på Spara som mall.
  4. Välj namnet på mallen. Tänk på att eventmallen inte kan heta exakt samma sak som eventet du kopierar.
  5. Välj om du vill att inbjudan och anmälningsformuläret du skapat skall följa med i mallen.
  6. Välj om du vill att din mall ska vara publik som alla som använder Event Logic kan använda sig av.

Nästa gång du skapar ett event i Eventguiden så kommer du att kunna välja bland den mall du skapat. Du kan skapa hur många mallar du vill.