Bjud in medanvändare

Du kan lätt och smidigt bjuda in medanvändare till ditt event eller din grupp!

När du bjuder in en medanvändare till så kan de göra allting som du kan göra och se all information och händelsehistorik. Detta gör det lätt för dig att samarbeta i event med andra, lämna över projekt till en kollega, eller låta någon avsluta det du påbörjat om du till exempel blir sjuk.

För att bjuda in till ett specifikt event gör du såhär:

1. Gå  in i det event du vill bjuda in till
  2. Tryck på plustecknet bredvid den lila cirkeln med dina initialer
  3. Lägg till en medanvändare genom att fylla i dennes emailadress
  4. Tryck på Skicka

Din medanvändare får nu ett mail med en länk och när denna accepterat inbjudan kommer du att se att du fått en till lila cirkel:

För att bjuda in en person till en hel grupp så den kan se alla event i den gruppen går du istället till startsidan för den gruppen. Klickar på plustecknet uppe till höger i bild och lägg till mailadress där. Tryck sedan på Skicka