Om Event Logic

Event Logic grundades 2013 och var ursprungligen avsedd som en smart lösning för en evenemangsbyrå med målet att förbättra sina interna arbetsprocesser.

Vi insåg snabbt att det var en idé om stor potential och bestämde sig för att investera heltid i att utveckla tanken på ett fullskaligt verktyg skräddarsytt för professionella användare.

Event Logic grundades 2013 i Göteborg. Idag är Event Logic ett innovativt webbaserat verktyg för planering av event och konferenser samt en marknadsplats där event- och mötesbokare kan hitta och boka bra leverantörer samt dela färdiga koncept med varandra.