Profil- och kontoinställningar

Dina kontoinställningar hittar du högst upp till höger på din sida. Tryck på den lila cirkeln med dina initialer.

Här kan du välja språk på sidan, samt logga ut.

Vill du ändra dina profilinställningar trycker du på Kontoinställningar. En ruta kommer då upp där du fylla i och ändra dina uppgifter. Det är här du ändrar dina uppgifter för ditt konto: såsom lösenord och mailadress. Du kan även ladda upp en profilbild. Efter varje ändring trycker du på Uppdatera på den gröna knappen längst ner för att spara dina ändringar.

Event Logic påminner dig via mail bland annat när:

• du får en offert från en leverantör
  • när leverantören skickat ett meddelande till dig
  • när en deltagare ändrat sin deltagarinformation

Genom att bocka i Aktivera daglig sammanfattning får du endast ett mail om dagen med dessa och liknande påminnelser.