Kom igång med ditt konto!

Det är lätt att komma igång med Event Logic!

För att skapa ett konto går du in på www.eventlogic.se och väljer skapa konto i menyn högst upp på sidan.

Du kommer då till en registreringssida, där du fyller i dina uppgifter.

Efter din registrering kommer du att få ett aktiveringsmail till den mailadress du angivit.

• Det är alltid helt gratis att skapa ett konto och börja använda Event Logic för dina bokningar!
  • Få tillgång till ett komplett bokningsverktyg som underlättar alla delar i din bokingsprocess!
  • Vi har de flesta leverantörer i hela Sverige i vår databas
  • Vi tar endast 5% från leverantörerna av bokningar som blir av

___________________________________________________

Har du ändå frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Vardagar mellan 8-17 finns vi även på mail på support@eventlogic.se och telefon 031 83 20 20!

Vi vågar även säga att vi har bland den snabbaste och trevligaste chatten i branschen!
Prova att chatta med oss, vi finns lätt tillgängliga för dig för dig längst ner till höger på sidan 🙂