Startsidan

Startsidan är där du får överblick över alla dina event. Du kan alltid komma tillbaka till startsidan genom att trycka på Event Logic-loggan högst upp till vänster i bild.

Högst upp på startsidan hittar du en översikt över ditt konto, här ser du en översikt över:

• Hur  många event du har. Trycker du i rutan Event ser du en listvy över dessa.
  • Hur många uppgifter från dina kollegor du har att göra. Om ni är fler användare för samma event så kan ni ge varandra uppgifter att göra. En lista över dessa ser du om du trycker på rutan Uppgifter.
  • Trycker du på Meddelanden ser du dina olästa meddelanden som du har från kollegor eller leverantörer.
  • Trycker du på Dagar till nästa deadline får du en lista över de deadlines du har i dina aktiva event. En deadline kan t ex vara när en offert giltighetstid går ut, eller hur lång tid du har till att du kan avboka eller ändra en bokning kostnadsfritt.

De senaste aktiviteterna som hänt i dina event ser du till vänster i bild:

Till höger ser du dina event: