Hantera din eventlista

När du är på din startsida ser du dina event i en lista nere till höger. Du kan välja att se dina event som miniatyrbilder eller i en listvy genom att trycka på någon av de båda knapparna under den gröna Sök-knappen.

Du är automatiskt på listan över dina Aktiva event. Du kan även se dina Avslutade event genom att göra det valet ovanför sökrutan. Efter ett event är avslutat kan du själv välja vilka du vill flytta till en avslutad status, så att listan över aktiva event blir mer överskådlig. Du kan läsa mer om detta här.