Inspiration

Hitta inspiration till ditt nästa event! I Event Logic finns färdiga och beprövade event- och mötesupplägg som kan återanvändas som de är, eller justeras så att de passar just dina önskemål.

Du kan också skapa dina egna eventkoncept med hjälp av färdiga mallar i verktyget eller bygga egna upplägg från start.

Färdiga eventkoncept

I Event Logic finns färdiga mötes- och eventkoncept, skapade av andra användare som delat med sig av sina lyckade upplägg.

Du kan återanvända färdiga eventkoncept med samma innehåll och leverantörer, anpassat till dina förutsättningar, med bara ett klick. Blir du förtjust i några valda delar av de existerande uppläggen kan du självklart välja att bara återanvända just de delarna. Enkelt och smidigt.

Tid är en bristvara för många av oss och då är det skönt och veta att det som bokas är testat och kvalitetssäkrat så att du kan minimera onödiga överraskningar.