Uppdatera er leverantörspresentation

Denna artikel riktar sig till dig som leverantör i Event Logic:

Genom att ha en uppdaterad presentation och relevanta bilder och text kan du lättare fånga kunders intresse som letar leverantörer till nästa event.

Du uppdaterar er presentation genom att gå in på er sida. Du når den antingen genom en tidigare förfrågan eller via login.

Klicka på cirkeln högst upp i högra hörnet.

Välj Presentation. I rutan som dyker upp kan du under flikarna Presentation och Företagsinfo uppdatera information om er.