Till dig som leverantör

Event Logic är ett modernt och enkelt bokningsverktyg för eventplanerare som underlättar hela processen från planering till utförande och uppföljning. Vi erbjuder en flexibel och praktisk tjänst där våra kunder sparar både tid och pengar genom att finna inspiration till sina event, enkelt upphandla och sköta all deltagarhantering (med mycket mera) i en och samma plattform!

Vi har idag många stora kunder och professionella bokare inom flertalet branscher; bygg, medicin, detaljhandel, logistik, fack-organisationer, statlig verksamhet m.m. som planerar allt ifrån det lilla mötet till flerdagarskonferenser och stora event och galor.

Det är kostnadsfritt att ligga med som leverantör på Event Logic och ni bestämmer själva hur ni vill presentera er i bild och text.
Kunden har själva hand om sina event och vilka de skickar ut förfrågningar till. Ni har all kontakt direkt med kunden och hanterar all kommunikation i verktyget. Vid en bokning tar vi provision om 5% av det totala bokningsbeloppet.

Vill du ligga med som leverantör hos oss? Skicka ett mail till oss på support@eventlogic.se så skickar vi mer information!

Stäng meny