Ta bort eller avsluta ett event

Du kan välja mellan att helt ta bort ett event, och att avsluta det. Vi rekommenderar alltid att du alltid avslutar event, istället för att raderar dem.

Skillnaden mellan att radera att event och avsluta det är att ett avslutat event kommer att finnas kvar i din lista över avslutade event, medan ett raderat event aldrig går att återskapa. Raderar du eventet har du heller aldrig tillgång till informationen i det igen.

För att avsluta eller radera att event går du in i dess Basinställningar.

  • För att radera trycker du på Ta bort eventet
  • För att avsluta det ändrar du statusen på eventet till CLOSED, istället för ACTIVE.
Stäng meny