Skicka ett meddelande till dina deltagare

För att skicka ett meddelande till dina deltagare går du först till Deltagare Navigationsmenyn, och sedan till Inbjudan. Du kommer då till din deltagarlista.

1. Välj vilka deltagare som skall få meddelandet. I listan väljer du vilka deltagare du vill skicka meddelandet till, du kan göra detta genom att bocka i ett urval, eller genom att välja deltagare med en viss status.
  2. Tryck på Skicka meddelande.
  3. I dialogrutan som öppnas väljer du vid Ämne rubrik på mailet
  4. Välj om du vill att själva inbjudan och/eller anmälningsknapparna följer med i mailet. Om du vill att deltagarna ska få en ny länk till sin Eventsida med anmälningsformuläret vill du då bocka i både Inkludera inbjudan och Inkludera länk till anmälningssida. Vill du inte det bockar du ur båda eller en av dessa.
  5. Designa meddelandet i dialogrutan. Om ni vill att en bild skall täcka emailets fulla bredd så skall den vara 750 pixlar bred. Tänk på att det inte finns någon draft-funktion, så stäng inte dialogrutan innan ni är klara. Om du vill bifoga en fil kan du göra det här.
  6. För att se hur meddelandet ser ut för dina deltagare kan du skicka till dig själv
  7. Skicka till deltagare