Skicka en inbjudan

För att skicka en Inbjudan till dina deltagare går du först till Deltagare i Navigationsmenyn, och sedan till Inbjudan. Där skapar du din inbjudan, och trycker sedan på Skicka inbjudan.

1. Välj vilka deltagare du vill skicka inbjudan till, genom att välja deltagare med en viss status. Till exempel kan du välja att skicka den till alla dina deltagare som har status inte inbjuden än.
  2. Döp därefter ditt mail, till exempel till “Inbjudan”.
  3. Sedan vill du bocka i både Inkludera inbjudan och Inkludera länk till anmälningssida. Då får deltagarna en inbjudningslänk med inbjudan så att de kan gå in och anmäla sig till ditt event, och svara på frågor om du lagt upp några sådana i ditt anmälningsformulär. Vill du att deltagarna kommer in på anmälningsformuläret först (rekommenderas) så bockar du i Show registration form first. Vill du att Eventsidan ska vara det först deltagarna ser låter du Show info page first vara ibockad.
  4. Kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer, och tryck sedan på Skicka till deltagare. Det skickas då till de deltagare i din deltagarlista som har den status du valt högst upp på sidan.
  5. Vill du skicka den till dig själv först för att se hur det ser ut, tryck på Skicka till mig själv.