Email- och SMS-utskick

Du kan välja att skicka ut inbjudan och meddelanden till dina deltagare antingen via email eller SMS eller en kombination av dessa.

Mobilnummer och emailadresser används som unika ID:n för varje deltagare så åtminstone en av dem behöver vara obligatoriska.

Du behöver fylla i mailadress och/eller mobilnummer i respektive kolumn för varje deltagare när du importerar din deltagarlista.

Om du lägger till deltagare manuellt fyller du i fälten för E-post och/eller Mobilnummer i rutan innan du sparar.