Ställ in ett maximalt antal deltagare

Du kan fylla i ett maximalt antal deltagare som kan anmäla sig till ditt event i inställningarna för din inbjudan. Inställningarna hittar du under Deltagare Navigationsmenyn, under fliken för Inställningar.

1. Fyll i antalet under Ange maximalt antal deltagare
  2. Tryck på Spara

Deltagarna som försöker anmäla sig efter att ditt event är fullt kommer att sättas på väntelista och få status Pending.

Dessa deltagare får en pop up när de kommer in på anmälningssidan med information om att eventet för tillfället är fullsatt men att de kan registrera sig för att hamna på väntelistan.

Du får ett mail när eventet blir fullsatt.

När det blir platser lediga får du ett mail och du kan själv markera upp de som ska få de lediga platserna och ändra deras status till Kommer. Det går då ut ett bekräftelsemail till dem att de är anmälda till eventet.

Klicka här för att få reda på hur du ändrar status på deltagare.