Sekretess- och användarvillkor

Du kan lägga upp dina egna sekretess- och användarvillkor för ditt event i inställningarna för din inbjudan. Inställningarna hittar du under Deltagare Navigationsmenyn, under fliken för Inställningar.

1. Gå till Sekretess- och användarvillkor
  2. Tryck på Add terms and conditions here
  3. Lägg in dina sekretess- och användarvillkor. Du kan kopiera in texten från ett separat dokument, eller lägga in ett PFD-dokument som en bild. Vi beskriver hur du gör detta mer utförligt här.

Om du inte fyller i någonting alls så kommer vår allmänna policy upp för deltagarna. För att läsa dessa trycker du på Default Policy.