Notifikationsinställningar för din deltagarhantering

Du kan välja och ändra dina notifikationsinställningar för din deltagarhantering under inställningarna för din inbjudan. Inställningarna hittar du under Deltagare Navigationsmenyn, under fliken för Inställningar.

Här kan du ställa in hur ofta du får notifikationer från Event Logic avseende din deltagarhantering, t. ex. när en deltagare anmäler sig till ditt event eller har skickat dig ett meddelande.