Ändra och välj standardspråk i din deltagarhantering

Du kan välja och ändra standardspråk för dina deltagare under inställningarna för din inbjudan. Inställningarna hittar du under Deltagare Navigationsmenyn, under fliken för Inställningar.

Där kan du ställa in svenska eller engelska som standardspråk  för dina deltagare under Standardspråk för deltagare. Du ändrar genom att trycka på Change to English, alternativt Change to Swedish.

Deltagarna kan även själva ändra språket från det standardspråk du valt till det språk de föredrar. Tänk på detta när du fyller i ditt anmälningsformulär, där du alltid blir ombedd att ställa frågan på både svenska och engelska.