8.7 Inställningar

Du hittar inställningarna för din deltagarhantering under Deltagare > Inställningar. Du ändrar inställningarna genom att trycka på Uppdatera inställningar. För att spara trycker du på Uppdatera inställningar igen, antingen högst upp eller längst ner på sidan.

Ändra språk

Du kan ställa in standardspråk för dina deltagare under Standardspråk för deltagare. Du ändrar till engelska genom att trycka på Change to English.

Deltagarna kan dock själva ändra språket till det språk de föredrar. Tänk på detta när du fyller i ditt anmälningsformulär, där du alltid blir ombedd att ställa frågan på både svenska och engelska.

Sekretess

Om du vill lägga in dina egna sekretess och användarvillkor kan du göra det under Sekretess och användarvillkor > Add terms and conditions here.

Om du inte fyller i någonting alls så kommer våra allmänna policy upp för deltagarna. För att läsa dessa trycker du på Default Policy.

Maximalt antal deltagare

Du kan fylla i maximalt antal deltagare som får registrera sig på ditt event genom att fylla i rutan under Ange maximalt antal deltagare och trycker på spara.

Deltagarna som försöker anmäla sig efter att ditt event är fullt kommer att sättas på väntelista och få satusen Pending. Dessa deltagare får en pop up när de kommer in på anmälningssidan med information om att de ställs på väntelista, men att de får fylla i sina uppgifter i anmälningsförmuläret samt tillgång till eventsidan under tiden. De får sedan ett mail om de kommer med på eventet.

OSA

Du kan fylla i ett sista anmälningsdatumet för dina deltagare att anmäla sig på ditt event, genom att bocka i Välj senast anmälningsdatum och fylla i ett datum i rutan.

Detta datum kommer då att synas som ett OSA för dina deltagare i deras inbjudningsmail, över deras länk till anmälningssidan.

Notifikationsinställningar

Inställningen för hur ofta du får notofikationer från Event Logic kan du välja längst ner i Inställningsfliken. Här kan du välja hur ofta du vill ha notifikationer om saker som händer i verktyget, t ex när en kollega skickat ett meddelande till dig, en deltagare ändrat sin information eller när sista dagen närmar sig för gratis av/ombokning för leverantören för en bokning.

Om du vill ändra mailadressen som dessa notifikationer kommer till trycker du på klicka här.