Ändra information om deltagare

Om du skickat ut en inbjudan med anmälningsformulär kommer uppgifterna du bett deltagarna att dela med sig av att uppdateras automatiskt när deltagaren fyller i sina uppgifter.

Som arrangör kan även du ändra all information om dina deltagare. Detta gör du genom att

  1. Tryck på deltagaren.
  2. Då får du upp redigeringsrutan för deltagarens information. Du kan båda ändra information och lägga till ny.
  3. Tryck på Spara

Du som arrangör kan även ändra statusen på ett flertal av dina deltagare samtidigt.

  1. Välj först vilka deltagare du vill ändra statusen på, det kan vara alla som har en viss status redan, eller så kan du välja enstaka deltagare genom att bocka i dem.
  2. När du valt vilka deltagare du vill ändra statusen på trycker du på Status och väljer sedan den status du vill att de du har valt skall få.
  3. Tryck på Spara

Första gången du gör detta måste du fylla i Personuppgiftsansvarig. Detta är i enighet med den gällande GDPR-lagstiftningen.

 

 

Stäng meny