Vad händer om jag uppdaterar ett anmälningsformulär efter jag skickat ut det till deltagarna?

Om du skickat ut ett anmälningsformulär som du upptäckt ett fel i, eller om du vill lägga till eller ta bort en fråga, så är det inga problem att göra det – även efter att du skickat ut inbjudan till dina deltagare och några har börjat svara!

Om du uppdaterar en fråga som vissa deltagare redan svarat på, kommer de svaren som redan kommit in att sparas som vanligt. De deltagare som anmäler sig efter du uppdaterat anmälningsformuläret får däremot se och besvara den uppdaterade frågan.

När du ändrat i ditt anmälningsformulär kan du kanske även vilja skicka ut anmälningsformuläret igen, utan att skicka ut själva inbjudan igen. Detta gör du genom att först gå in på Deltagare i Navigationsmenyn, och sedan till Inbjudan. Tryck sedan på Skicka inbjudan.

Först väljer du vilka deltagare du vill skicka ditt uppdaterade anmälningsformulär till, genom att välja deltagare med en viss status. Till exempel kan du välja att skicka den till alla dina deltagare som har status Har inte svarat.

Döp därefter ditt mail, till exempel till “Uppdaterat anmälningsformulär”.

Sedan vill du bocka ur Inkludera inbjudan, men bocka i Inkludera länk till anmälningssida.

Kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer, och tryck sedan på Skicka till deltagare. Det skickas då till de deltagare i din deltagarlista som har den status du valt högst upp på sidan. Vill du skicka den till dig själv först för att se hur det ser ut, tryck på Skicka till mig själv.

Close Menu