Bifoga och hantera filer på Eventsidan

Du kan lätt lägga till filer till din Eventsida, med information eller PDFer du vill att dina deltagare ska ha tillgång till.

1. Du bifogar filer genom att trycka på Ladda upp filer. Du kan ladda upp hur många filer du vill, men maxstorleken på alla är 3 MB. Du kan tyvärr inte ladda upp videor eller ljudklipp.
  2. Väljer vilka filer du vill ladda upp (en och en) genom att leta upp dem på din dator. För dina deltagare kommer detta att se liknande ut, med filerna separat på sidan av Eventsidan, under Basuppgifterna. Tänk därför på att döpa filerna till någonting informativt om dess innehåll, t ex “Schema” eller “Välkomstbrev”.

När du laddat upp filerna kan du ladda ner dem genom att trycka på den lilla ikonen bredvid bilden med en pil, detta kan även deltagarna göra. Vill du ta bort filen trycker du på papperskorgen bredvid filen:

Vill du länka till information via en URL-länk istället
kan du läsa mer om hur du gör det här.