Allmänt om Eventsidan

Deltagarna du bjuder in till ditt event har en Eventsida om fungerar som en informationssida där du kan hålla din deltagare uppdaterade och informerade. Dit kommer deltagarna när de trycker på länken i inbjudningsmailet, och de ser alltid den senast uppdateringen av informationen där. Skillnaden på en Inbjudan, som du skickar ut per mail till dina deltagare, är att du kontinuerligt kan uppdatera Eventsidan med den senaste informationen för dina deltagare.

Du kommer till redigeringen av Eventsidan genom att trycka på Deltagare i  Navigationsmenyn. Tryck sedan på Inbjudan, följt av Eventsida.

När du kommer in på Eventsidan för första gången så ser den likadan ut som Inbjudan du skapat för att underlätta för dig. Du kan sedan ändra denna sida precis hur du vill, och det kommer inte att påverka hur inbjudan ser ut. Ändrar du på Eventsidan ändras dock inte din Inbjudan.

Viss information kan du inte ändra på Eventsidan. Detta gäller loggan, den stora bilden högst upp, satt Basinformationen du fyllt i för eventet. Denna information ändrar du i Inbjudan.

Den övriga informationen på Eventsidan ändrar du på samma sätt som i Inbjudan. Se mer i Skapa din Eventsida.

 

 

Stäng meny