Skapa egna frågor till ditt anmälningsformulär

Vill du skapa en egen fråga till ditt anmälningsformulärgår du längst ner på sidan för Anmälningsformulär och väljer Skapa din egen fråga.

Skriv först din fråga på svenska och engelska, så att deltagarna kan välja vilket språk de föredrar att få frågorna i. Vet du med dig att du bara har svenska deltagare så fyller du i vad som helst i den engelska rutan, detta kommer inte att synas för de svenska deltagarna som registrerar sig.

När du skrivit din fråga är det dags att välja vilken typ av svar du vill ha in av dina deltagare. Det finns 7 alternativ:

• TEXT: Dina deltagare har då en textrad på sig att besvara din fråga.
  • DROPDOWN: Här fyller du i färdiga svarsalternativ som deltagarna får välja mellan i en rullgardin. För att lägga till fler svarsalternativ, tryck på Lägg till fler. När du är färdig trycker du på Skapa fråga.
  • NUMBER: Om du vill ha en siffra som svar av deltagarna fyller du i NUMBER. Då går det bara att skriva in siffror i fältet.
  • DATE: Här får deltagarna upp en liten kalender där de får välja ett datum som svar.
  • EMAIL: Här går det bara att svara med en mailadress.
  • CHECKBOX: Du kan välja en checkbox om du vill att deltagarna skall svara på en fråga genom att bocka i en ruta, eller lämna den obockad. Till exempel: ”Önskar delta på middagen”
  • TEXTAREA: Här kan deltagarna skriva en längre fritext som svar på din fråga.