Översikt deltagarhantering

Event Logic erbjuder en enkel deltagarhantering som som hjälper dig att komma igång och för dig ett steg närmare ett lyckat event!

Du kan enkelt och smidigt hantera hela din inbjudningsprocess och deltagarhantering i ditt event under Deltagare i din Navigationsmeny.

Deltagarlista

​I Event Logic kan du lätt skapa en ny deltagarlista; antingen genom att lägga till dem en och en, från en Excellista, eller importera en deltagarlista från ett annat event du haft. Deltagarna får olika status i listan beroende på hur långt de kommit i inbjudningsprocessen, och du som arrangör kan lätt sortera fram en lista på dina deltagare som t ex inte har svarat på din inbjudan, vilket gör det lätt för dig att skicka specifika påminnelser endast till dessa deltagare.
Om du väljer att dela din deltagarlista med leverantören du bokat hos får de automatiska uppdateringar kring deltagarinformationen som dina deltagare fyller i, uppdaterar eller ändrar på vägen.

– Save the Date

I Event Logic kan du enkelt och smidigt skicka ut en Save the Date till dina deltagare, där mer information skall skickas ut vid ett senare tillfälle.

– Inbjudan

Det är lätt att skapa och skicka ut en personlig och professionell inbjudan till dina deltagare i Event Logic. Här kan du skriva egen text, ladda upp bilder och PDF:er, länka till externa dokument, samt lätt delge all basinformation på ett tydligt sätt till dina deltagare.

Anmälningsformulär och Eventsidan

Med länken i inbjudningsmailet kommer dina deltagare in på sin personliga Eventsida och Anmälningsformulär.

Anmälningsformuläret är ett ovärdeligt verktyg för dig som arrangör att på ett lätt sätt samla in information från dina deltagare, som dessutom uppdateras automatiskt hos leverantören om du delat listan med dem.

Dina deltagares personliga Eventsida finns där för att du löpande skall kunna uppdatera information till dina deltagare. Skillnaden på Inbjudan och Eventsidan är att inbjudan är ett mail du skickar ut till personerna i din deltagarlista, och Eventsidan är den sida dina deltagare kommer in på när de trycker på länken i ditt inbjudningsmail.

Stäng meny