8.6 Eventsidan

Dina deltagare har en personlig Eventsida om fungerar som en informationssida där du kan hålla din deltagare uppdaterade. Dit kommer deltagarna när de trycker på länken i inbjudningsmailet, och de ser alltid den senast uppdateringen av informationen där.

Du kommer till redigeringen av Eventsidan genom att trycka på Deltagare > Inbjudan > Eventsida.

När du kommer in på Eventsidan för första gången så ser den likadan ut som Inbjudan du skickat till dina deltagare. Du kan sedan ändra denna sida precis hur du vill, och det kommer inte att påverka hur inbjudan ser ut.

Viss information kan du inte ändra på Eventsidan. Detta gäller loggan, den stora bilden högst upp, samt Basinformationen du fyllt i för eventet:

Bygg din Eventsida

Den andra informationen kan du ändra hur du vill ha den. Det gör du genom att trycka på Ändra text och / eller lägg till bilder. Du ändrar texten på samma sätt som Inbjudan, läs mer om detta här (<=LÄNK till inbjudan).

Bifoga filer

Du kan även lätt lägga till filer till din Eventsida, med information eller PDFer du vill att dina deltagare ska ha tillgång till. Du bifogar filer genom att trycka på den gröna knappen Ladda upp filer. Du kan ladda upp hur många filer du vill, men maxstorleken på alla är 3 MB. Du kan tyvärr inte ladda upp videor eller ljudklipp.

Du väljer vilka filer du vill ladda upp (en och en) genom att leta upp dem på din dator. För dina deltagare kommer detta att se liknande ut, med filerna separat på sidan av Eventsidan. Tänk därför på att döpa filerna till någonting informativt om dess innehåll, t ex “Schema” eller “Välkomstbrev”.

När du laddat upp filerna kan du ladda ner dem genom att trycka på den lilla ikonen bredvid bilden med en pil, detta kan även deltagarna göra. Vill du ta bort filen trycker du på papperskorgen bredvid filen.