Solutions

Som leverantör, hur kontaktar jag kunden?

Som leverantör kan du alltid skicka meddelande direkt till kunden genom Event Logic.

1. Logga in på ditt konto eller använd länken i mailet med förfrågan om du inte har skapat ett konto.

2. Tryck på fliken meddelande. Sedan är det bara att skriva på.
Om kunden väljer att boka dig som leverantör så får du tillgång till telefonnummer direkt till kunden. Detta visas under kundens företagsnamn.

Skicka-meddelande-till-kunden

Hur skapar jag ett konto i Event Logic?

1. Gå till följande sida: Skapa Konto

2. Fyll i dina uppgifter

3. Gå in i din mail och bekräfta din mailadress

4. Nu är du igång och det är bara att börja planera.

Hur lägger jag till användare till mitt team?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla lectus quam, convallis et ipsum ut, aliquet tempus erat. Pellentesque ac gravida orci. Nunc mattis nunc sed cursus feugiat. Duis quis ex arcu. Phasellus facilisis vitae urna eget fermentum.

WHAT'S HAPPENING

Community - Questions & Answers
Change Requester's primary email address
Comment added 1 hour ago 20
Community - Questions & Answers
Change Requester's primary email address
Comment added 1 hour ago 20
Community - Questions & Answers
Change Requester's primary email address
Comment added 1 hour ago 20
Community - Questions & Answers
Change Requester's primary email address
Comment added 1 hour ago 20